Depistat la Bunești, după ce a provocat un accident rutier în Râmnicu Vâlcea și a fugit

Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, a organizat consultări pe tema taxelor pentru Salvamont
02/11/2017
Grupare condusă de un hacker din Drăgășani, destructurată de procurorii DIICOT
02/11/2017

Poliţiştii au depistat pe raza comunei Bunești, un bărbat de 50 de ani din comuna Trușești, județul Botoșani, care a provocat un accident rutier în Râmnicu Vâlcea, după care a fugit de la locul faptei. În urma verificărilor, a reieșit că bărbatul era urmărit național.

Miercuri, 1 noiembrie 2017, polițiștii au fost anunțați de producerea unui eveniment rutier în municipiul Râmnicu Vâlcea, cu fugă de la locul accidentului.

În fapt, un autoturism a acroșat un pieton care se angajase în traversarea regulamentară a drumului, după care a părăsit locul accidentului. Victima, un bărbat de 62 de ani, din municipiu, a suferit leziuni grave, fiind transportat la spital.

Polițiștii din tot județul Vâlcea s-au mobilizat și au stabilit, după primele verificări, că bărbatul care provocase accidentul este urmărit național, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier de către Judecătoria orașului Hârlău, județul Iași.

În urma căutărilor pe timpul nopții, polițiștii Postului de poliție Bunești au reușit depistarea acestuia, la ora 05.45. Fiind legitimat, bărbatul s-a prezentat sub o identitate falsă, în momentul legitimării prezentând o carte de identitate a unei persoane care- i semăna.

În prezent, bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală, părăsirea locului accidentului, fals privind identitatea și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În același timp, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale vor pune în aplicare mandatul de executare a pedesei cu închisoarea, urmând ca bărbatul să fie introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.