Locuri de muncă în agricultură la cules mazăre, cu angajator din DANEMARCA

CCIRO Italia solicită retragerea atașaților economici români din Italia, pentru subminarea economiei României
04/11/2017
Finanțare de peste 52 milioane de euro pentru modernizarea DJ 678 și DJ 678A
04/11/2017

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în prima parte a luni decembrie 2017, la Târgu Jiu, județul Gorj şi Slobozia, județul Ialomiţa, selecția locurilor de muncă pentru sectorul agricol – cules mazăre – 200 de locuri oferite de firma GREENPEAS din Danemarca (100 de locuri sunt pentru Portugalia).

Cerințele locului de muncă:

– vârsta minimă 18 ani; muncă fizică grea, indiferent de climă;  automotivare pentru munca în acord ;

Durata contractului:  

–  pentru Portugalia: martie – iunie 2018; program de lucru 30 – 40 ore; 6 zile/săptămână;

– pentru Danemarca: iunie – septembrie/octombrie 2017; program de lucru 30-40 ore; 6 zile/săptămână.

Limba străină:

–  limba engleza nivel minim

Plata muncii:

– plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă. Impozitul şi contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze (sau legislaţiei portugheze pentru locurile de muncă din Portugalia). Mai multe informaţii despre impozite: http://www.skat.dk

Alte beneficii:

– pentru locurile de muncă din Portugalia: cazarea se face  în case echipate cu toate utilitatile; taxa de cazare platita de lucrator/pe luna este de 100 – 120 euro, incluzand consumul/ utilitatile.

– pentru locurile de muncă din Danemarca: cazarea se face în rulote; în camping sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu duşuri, maşini de spălat, internet Wireless; taxa de cazare platită de lucrător/pe zi este de 8 euro şi acoperă inclusiv gazul, apa şi electricitatea.

Transportul dus-intors România-Danemarca/Portugalia este în responsabilitatea lucratorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană; opţional, lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.

Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com

Mod de aplicare:

– Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselecţia aplicanţilor se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face de catre consilierii EURES. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiiilor vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Termen limită de trimitere a CV-ului:  03.12.2017.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Pe site-ul ANOFM: www.eures.anofm.ro, site-ul AJOFM Vâlcea: www.valcea.anofm.ro sau la sediul agenției din Râmnicu Vâlcea, strada Dacia, nr. 8, et. III, cam. 302, Compartiment EURES, telefon: 0350419715.

Ion Marius Năfliu
Director Executiv 
AJOFM Vâlcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.