Ciobanu Ştefan, acuzat pentru viol și furt, fapte comise pe un drum de tarla din Drăgăşani, a fost arestat

Comunicat CCI Vâlcea cu privire la taxa pentru serviciul de salvamont pe care o are în vedere Consiliul Județean Vâlcea
06/11/2017
Cisternă cu benzină și motorină, răsturnată pe Valea Oltului, la Brezoi
07/11/2017

imagine ARHIVĂ

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Ciobanu Ştefan (aflat în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi furt.

Luni, 6 noiembrie 2017,  bărbatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Drăgăşani care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele acestuia.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că,  la  data de 5 noiembrie 2017, în jurul orelor 14.00 în timp ce se afla pe un drum de tarla, în municipiul Drăgăşani, inculpatul a abordat persoana vătămată  T.M., sub pretextul că  verifică dacă transportă lemne în atelajul hipo, ocazie cu care inculpatul a trântit-o pe sol şi a întreţinut raporturi sexuale, fără consimţământul acesteia, sustrăgându-i şi, telefonul mobil ce-l avea asupra ei.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.