Cisternă cu benzină și motorină, răsturnată pe Valea Oltului, la Brezoi

Ciobanu Ştefan, acuzat pentru viol și furt, fapte comise pe un drum de tarla din Drăgăşani, a fost arestat
07/11/2017
Interviu cu Înalt Preasfinţitul Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti, acordat la Biserica Sf. Anton de Padova din Râmnicu Vâlcea
07/11/2017

Luni, 6 noiembrie 2017, la ora 07.54, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „General Magheru” al județului Vâlcea au intervenit în localitatea Brezoi, pe DN 7 – la Km 214, în punctul Drăgănești, pentru asigurarea de măsuri PSI la o cisternă în urma producerii unui accident rutier.

În accident a fost implicat un camion cisternă încărcat cu 7 tone de benzină și 25 de tone de motorină. În urma producerii accidentului, autocamionul a părăsit partea carosabilă răsturnându-se. Astfel exista riscul producerii unui incendiu.

Pentru înlăturarea pericolului, s-a luat măsura izolării zonei, s-au deconectat bornele de la acumulatori pentru înlăturarea riscului producerii unor scântei și s-a hotărât transvazarea încărcăturii într-o altă cisternă.

Până la remedierea situației, circulația pe DN 7 s-a desfășurat pe o singură bandă de la ora 08.00 și până la ora 21.40 când operațiunea de repunere a autocamionului pe roți a luat sfârșit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.