“Magazinul fermecat” și „Vermine Radiante” pe scena Teatrului Anton Pann

Indemnizația minimă de creștere a copilului va crește cu 17 lei, punctul de pensie cu 100 lei
09/11/2017
Deputatul PNL, Cristian Buican: În domeniul fiscal-economic, PSD-ALDE au dovedit că sunt analfabeţi funcţionali
09/11/2017

“Magazinul fermecat” și „Vermine Radiante” – Sâmbătă, 11 noiembrie 2017

Ca în fiecare sâmbătă la sediul Teatrului Anton Pann au loc câte două spectacole. Începând cu ora 11.30 cei mici se pot bucura de cele mai noi spectacole, și nu numai, lucrate cu mare drag în această vară de către actorii păușari ai teatrului, iar de la ora 19.00 cei mari sunt așteptați, la fel, să vizioneze producții mai noi sau din alți ani, spectacole care s-au bucurat de succes.

În această sâmbătă de 11 noiembrie, de la ora 11.30, Teatrul Anton Pann le propune celor mici o poveste frumoasă, o poveste din care vor învăța că toate lucrurile se întâmplă la timpul lor. În “Magazinul fermecat” Tina, eroina din spectacol, din dorința de a-și însuși cea mai frumoasă jucărie din magazin, neascultătoare ca mai toți copiii, fără să-și dea seama intră într-un mare bucluc. Singurul care intuiește pericolulul în care a intrat este prietenul ei adevărat Iepurașul.  Spectacolul este despre dorința omului de a vrea și a avea. Dacă ea va învata ceva din tot ce i se întâmplă, trecând peste multe obstacole, vom vedea în spectacol.

Mânuitori păpuși: Viorica Stamate, Marina Măgală, Mioara Dospina, Felicia Ștefan, Marinela Tătaru și Cristi Bulagea. Regia tehnică, Dorel Perpelea. Voci: Tina – Marina Măgală; Iepurasul, Negustorul – Valentin Ligi; Piticul Mincinos, Zâna Nopții – Lidia Stratulat; Piticul Bosumflat – Cristian Alexandrescu.

Tot în această sâmbătă de 11 noiembrie, dar începând cu ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Anton Pann va avea loc reprezentația spectacolului „Vermine Radiante”, un spectacol în care ne vom întâlni cu trei actori deja cunoscuți publicului vâlcea, iubitor de teatru: Ana Șușca, Andrei Brădean și Szász Réka. Împreună cu regizorul spectacolului, cu Botoș Balint, cei patru ne propun o piesă cu un profund mesaj social, o dramă psihologică. Jocul actorilor, din nou vă spunem, este la superlativ. Nu ai cum să nu remarci consumul excesiv de energie al lui Andrei Brădean care, ca de obicei, face un rol de zile mari. Mergeți să-i vedeți, în felul acesta o să vă convingeți de ce actori are Teatrul Anton Pann, buni domnule, foarte buni!

Daniela Ștefănescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.