Bărbat bănuit de producerea unui accident mortal în Drăgășani, identificat de polițiști

Primăria Bujoreni a scos la concurs două posturi vacante de şofer microbuz şcolar
23/01/2018
Anunț - Elaborare Studiu de Fezabilitate la Obiectivul Pod pe DN7 km 239 + 376
Mircia Gutău: Comunicat de presă cu privire la fluturașii împrăștiați recent în Râmnicu Vâlcea
23/01/2018

Marți, 23 ianuarie 2018, în urma investigațiilor efectuate cu operativitate în cadrul dosarului penal, polițiștii au reușit identificarea unui bărbat bănuit de provocarea unui accident rutier, soldat cu decesul victimei, petrecut în seara zilei de 21 ianuarie 2018, în municipiul Drăgășani – după producerea evenimentului șoferul a fugit

La data de 21 ianuarie 2018, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din Drăgășani a avut loc un eveniment rutier, pe acostamentul din dreapta al Drumul Național 67 B, fiind identificat cadavrul unei femei de 82 de ani. Exista astfel suspiciunea că victima a fost acroșată de o mașină, care apoi a părăsit locul accidentului.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, fiind demarate verificările pentru identificarea autorului. În urma cercetărilor, s-a stabilit că femeia a fost într-adevăr victima unui accident rutier, persoana bănuită fiind un bărbat de 35 de ani, din comuna Spineni, județul Olt.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând să fie dispuse măsurile legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.