Edilul orașului Brezoi, Robert Schell: Începând cu această lună gunoiul menajer va fi colectat preselectat

Miercuri, 14 februarie 2018, Vâlcea se ridică în picioare pentru asistența socială!
12/02/2018
USR Râmnicu Vâlcea solicită Consiliului Local revocarea Hotărârii de majorare a impozitelor și taxelor locale
13/02/2018

Primarul orașului Brezoi - Robert Schell

“Începând cu această lună, în localitatea noastră, gunoiul menajer va fi colectat preselectat. Primăria împreună cu firma de salubrizare, au obligaţia de a implementa acest sistem, de a educa populaţia în acest sens. Sunt convins că nu va fi uşor, dar am încredere în locuitorii noştri că vor înţelege necesitatea reduceri cantităţilor de deşeuri menajere.

Preselectarea înseamnă că toate deşeurile reciclabile, adică hârtie, carton , plastic, pet-uri, metale, doze de aluminiu sau conserve, vor fi depozitate separat de celelalte deşeuri casnice. Astfel, locuitorii de la case vor primi lunar un sac pentru a strânge aceste deşeuri sau dacă deţin un al doilea recipient sau pubela, o pot face în acesta.

La punctele de colectare comune de la blocuri, primăria va aduce câte un container albastru pentru hârtie şi carton şi un container verde pentru plastic şi metal. În fiecare a treia săptămână a lunii, vor fi ridicate aceste deşeuri reciclabile. Acest lucru se întâmplă în toate ţările civilizate şi am convingerea că vom înţelege şi noi necesitatea implementării unei astfel de măsuri”, a anunțat pe o pagină de socializare primarul orașului Brezoi, Robert Schell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.