Burse ale Forţei de Muncă organizate de AJOFM Vâlcea în luna martie

Parohia Ortodoxă Băbeni: comunicat privind importanța vaccinării anti COVID 19
PNL Vâlcea acuză: PSD blochează dezvoltarea comunei Mateeşti
13/03/2018
Tineri prinși cu marijuana asupra lor, pe strada Nicolae Titulescu din Râmnicu Vâlcea
13/03/2018

Luni, 19 martie 2018, începând cu ora 9.00, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea va organiza Bursa Forţei de Muncă la sediul instituției din Râmnicu Vâlcea, str. Dacia, nr.8, etaj II-III.

De asemenea, AJOFM Vâlcea va organiza Bursa Forței de Muncă și la sediul Punctului Lucru din Lăpușata în data de 23 martie 2018.

La evenimente sunt aşteptate să participe persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, indiferent de statutul social, precum şi angajatori din judeţul Vâlcea care doresc să angajeze forţă de muncă în sectoarele economice deficitare.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să intre în contact cu angajatorii prezenţi şi pot identifica cât mai multe variante de angajare, iar agenţii economici participanţi la bursă pot să-şi recruteze personalul direct, fără intermediar, în funcţie de cerinţele specifice locurilor de muncă pe care le oferă.

Oferta locurilor de muncă va fi completată și cu locurile de muncă vacante din Uniunea Europeană/Spațiul Economic European.

Angajatorii din judeţul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Râmnicu Vâlcea, strada Dacia, nr. 8, etajul III.

Ion Marius Năfliu
Director Executiv
AJOFM Vâlcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.