Manifestări organizate la Râmnicu Vâlcea de 1 Iunie – Ziua Copilului

Jandarmii vâlceni au prezentat elevilor oferta educațională a Ministerului Afacerilor Interne
29/05/2018
Prinși la furat de lemne în Făurești și Bălcești
29/05/2018

De Ziua Copilului, cei mici sunt aşteptaţi la Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea, unde, între orele 11.00 şi 14.00, Primăria municipiului şi Direcţia Administrarea Domeniului Public, în parteneriat cu SC ETA SA, Teatrul Municipal ”Ariel”, Şcoala de Belle Arte, Fundaţia ”Orpheus”, trupa ”Fluturaşii veseli” de la Grădiniţa Nord 2 şi voluntarii de la Liceul Sanitar ”Antim Ivireanul” au pregătit un program divers de activităţi.

Dansuri moderne şi populare, picturi pe şevalet, FABRICA DE MAGIE, modelaje de baloane cu Clovnul Rogerr, o incursiune prin jocurile copilăriei, desene pe asfalt sau un târg de adopţii canine sunt punctele principale de atracţie.

Doritorii pot veni la Zoo cu AUTOBUZUL COPLĂRIEI, care va face curse la ora 10.00 şi la ora 11.00 pe traseul 7 ETA. Intrarea la Grădina Zoologică în data de 1 iunie este liberă pe durata întregii zile şi pentru toate categoriile de vizitatori.

Tot pe 1 iunie, în parteneriat sau cu finanţarea Primăriei municipiului, se organizează şi alte activităţi dedicate copiilor. Astfel, în Parcul Zăvoi, începând cu ora 9.00, în organizarea Clubului Sportiv ”Lykaios” şi a partenerilor săi, se va desfăşura cea de-a patra ediţie a concursului de biciclete pentru copii ”Wolfbike”, iar în Parcul Mircea cel Bătrân, între orele 11.00 – 14.00, în coordonarea Clubului Leo Cozia, va avea loc o nouă ediţie a evenimentul ”Un zâmbet dulce de 1 Iunie”.

Nu în ultimul rând, pe 1 iunie se deschide şi Ştrandul Ostroveni, cu aceleaşi tarife şi facilităţi ca şi în sezonul estival precedent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.