În campania de vară, utilizatorii serviciilor Vodafone preplătite beneficiează de bonusuri de până la 100.000 de MB lunar

Elaborare Studiu de Fezabilitate la Obiectivul Pod pe DN7 km 239 + 376
PNL Râmnicu Vâlcea solicită public răspunsuri din partea Primăriei Râmnicului
20/06/2018
ScreenX vine şi în România cu tehnologia de cinema panoramică la 270 de grade
20/06/2018

În campania specială de vară, utilizatorii serviciilor Vodafone preplătite au la dispoziție un portofoliu simplificat de oferte, în care bonusurile de până la 100.000 de MB devin parte integrantă din oferta lunară. Clienții Vodafone nu trebuie să mai facă astfel niciun pas suplimentar pentru activarea diverselor bonusuri sau pentru beneficiile de care au nevoie. Toți utilizatorii Cartelei Vodafone primesc automat zeci de mii de MB la fiecare activare sau reînnoire a unei oferte din noul portofoliu, de care se pot folosi în toată perioada de valabilitate a acesteia.

În noua campanie de vară, oferta națională de 6 euro credit, de exemplu, include 50.000 de MB și 2.000 de minute în rețelele naționale, valabile timp de patru săptămâni, iar cea de 12 euro credit include 100.000 de MB. Detaliile noii campanii sunt disponibile pe pagina Vodafone România, la www.vodafone.ro/ofertarelaxanta.

Oferta de care pot beneficia utilizatorii Cartelei Vodafone este susținută de o campanie de promovare construită în jurul mesajului „Relaxează-te. E simplu! Ai 50.000 MB lunar la Cartelă, fără să alergi după bonusuri”, derulată pe TV, radio, outdoor, în cinema și în mediul digital. Publicul îi va întâlni și în această campanie pe cântăreața Antonia și vloggerul BRomania.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 46 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 18 țări. La 31 martie 2018, Vodafone Group avea 535,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,7 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.