Fără biciclete în noul parc inaugurat în Zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea

Consiliul Judeţean Vâlcea va sărbători ZIUA IEI – joi, 21 iunie 2018
20/06/2018
Râmnicu Vâlcea: Accident rutier cu două victime, pe Calea București
01/07/2018

La sfârșit de săptămână, vineri, 22 iunie 2018, primarul Mircia Gutău, alături de viceprimarul Carmen Preda, au inaugurat Parcul din Zona Nord, o investiţie de aproape 520.000 lei realizată pe o suprafaţă de 4.654 metri pătrați, din terenul arondat Colegiului de Silvicultură şi Protecţia Mediului.

Lucrările executate au constat în realizarea de alei şi pavaje, a unei împrejmuiri şi porţi de acces, montarea unui sistem de irigaţii automat, modernizarea sistemului de iluminat şi amplasarea de elemente de mobilier urban (bănci, coşuri de gunoi), iar în perioada următoare se va monta şi o ţâşnitoare de apă.

Cu această ocazie, primarul Mircia Gutău a mulţumit instituţiei şcolare pentru acordul de realizare a parcului şi a declarat că această investiţie era una absolut necesară pentru Cartierul Nord, care nu beneficia de o astfel facilitate, care va fi dublată de o alta -parc şi loc de joacă pentru copii – ce urmează a fi dată în folosinţă în scurt timp în vecinătatea Colegiului Naţional ”Matei Basarab”.

Accesul în noul parc este interzis pentru utilizatorii de biciclete, role şi skateboard-uri, iar vizitatorii vor putea, dacă doresc, să se relaxeze pe pături întinse pe spaţiul verde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.