IPJ Vâlcea aduce precizări cu privire la sancțiunea aplicată primarului din Gușoeni

Vineri, 27 iulie, în Râmnicu Vâlcea se colectează deşeuri voluminoase şi deşeuri de echipamente electrice şi electronice
19/07/2018
Prefectul Florian Marin informează asupra gradului de implementare a Programului pentru școli al României, desfășurat la nivelul județului Vâlcea
19/07/2018

În urma articolului apărut în publicația VIAȚA VÂLCII, denumit Primar sancționat pentru că a îndrăznit să ceară respectarea legii, Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea face următoarele precizări cu privire la evenimentul din data de 10 iulie 2018, din comuna Gușoeni. 

În după-amiaza zilei de 10 iulie, polițiștii din cadrul Postului de poliție Gușoeni au fost sesizați cu privire la faptul că, un buldoexcavator a pătruns pe un drum din comună, închis circulației publice.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că utilajul în cauză, urma să intervină pentru a curăța un șanț, înfundat în urma ploilor abundente.

Au fost dispuse verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând să fie adoptate măsurile legale față de șoferul care a condus autocamionul.

Persoana care a apelat numărul unic de urgență 112, a fost sancționată contravențional cu avertisment, în baza O.U.G. 34/2008, privind funcționarea SNUAU 112, pentru că situația semnalată nu constituia o urgență, așa cum prevede acest act normativ.

Compartimentul Relații Publice
Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.