Președintele Parlamentului European, Antonio Tajani: Un an nou fericit 2019!

Un bărbat din comuna Grădiştea și-a găsit tatăl și bunica omorâți de animalele din gospodărie
11/12/2018
Accident pe centura municipiului Râmnicu Vâlcea – un autotren a blocat circulația
11/12/2018

Președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, are un mesaj de speranță pentru toți cetățenii europeni în acest nou an. Un mesaj care include o chemare la acțiune către cetățeni, de a vota la alegerile europene din 2019.

Stimați concetățeni, 2018 a fost un an de tranziție pentru Parlamentul European. De la locurile de muncă la gestionarea migrației, schimbărilor climatice și securității, continuăm să lucrăm intens pentru a aduce o schimbare pozitivă în viețile dvs. Prioritatea mea a fost întotdeauna să aduc singura instituție aleasă direct mai aproape de cetățeni. Și știu că unii dintre dumneavoastră vă simțiți excluși.

De aceea, vom continua să vă ascultăm, pentru a vă servi mai bine. Rețineți, Europa are nevoie să se schimbe, nu să fie distrusă. De aceea, alegerile din 2019 sunt cruciale și îmi doresc să participați la ele. Prin vot, vocea dvs. în Europa va fi mai puternică. Făcând Europa mai puternică, vom putea susține în continuare valorile în care credeți.

Sărbătorile sunt întotdeauna speciale, deci aveți grijă să vă petreceți timpul cu familia și cu cei dragi. În numele Parlamentului European, Vă urez un An Nou fericit.

sursa: Multimedia Centre - Parlamentul European

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.