Un bărbat din comuna Grădiştea și-a găsit tatăl și bunica omorâți de animalele din gospodărie

Valentin Emilian Frâncu: NU am luat mită – NU a fost niciun flagrant – îmi voi demonstra NEVINOVĂŢIA la CEDO
10/12/2018
Președintele Parlamentului European, Antonio Tajani: Un an nou fericit 2019!
11/12/2018

În noaptea de 10 spre 11 decembrie 2018, un bărbat din comuna Grădiştea a sesizat organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Bălcești prin SNUAU 112 cu privire la faptul că tatăl său, de 54 de ani si bunica sa, de 74 de ani, se află decedați pe un teren din apropierea locuinței lor.

La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secției 11 Zătreni, Poliției orașului Bălcești, Serviciului de investigații criminale Vâlcea, Serviciului de Acțiuni Speciale Vâlcea și din cadrul Serviciului Criminalistic Vâlcea, care au constatat ca aspectele sesizate se confirmă, în sensul că în grădina unei locuințe din comuna Grădiștea, satul Valea Grădiştii, au fost identificate 2 cadavre care prezintă urme vizibile de violență ce par a fi produse de animale: 3 bovine și un taur, crescute în gospodărie.

Cercetările în cauză sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art 192 alin. 3 C.p. Cadavrele celor două persoane decedate au fost transportate de către lucrătorii Serviciului de Medicina Legala Vâlcea la morga Spitalului Judeţean Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.