Percheziții în Fârtățești, la persoane bănuite de braconaj cinegetic

Ședință de Comitet de Bazin Olt, prezidată de prefectul de Vâlcea, Marin Florian
13/12/2018
Marian-Jean Marinescu: Am adus prin amendamentul meu 6 miliarde de euro în plus la Transporturi
14/12/2018

imagine - ARHIVĂ

Miercuri, 12 decembrie 2018, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciului de Acțiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza comunei Fârtățești, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor și braconaj cinegetic. 

Polițiștii au descins la locuințele a doi bărbați de 47 și 51 de ani, din Fârtățești, cercetați pentru săvârșirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, braconaj cinegetic şi contrabandă calificată.

În fapt, în ultimele două luni cei doi ar fi întreprins acte de braconaj cinegetic în fondul de vânătoare al comunei Fârtățești, folosind diferite arme și muniții.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat pentru cercetări muniție, o arbaletă, o armă de vânătoare letală, confecționată în mod artizanal, 30 de trofee de cervide și 6,1 kg carne de vânat din specia mistreț.

Au fost puse în executare două mandate de aducere. Cercetările continuă – urmând să fie dispuse măsuri prin intermediul unității de parchet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.