Retailerul vestimentar KiK a deschis primul magazin din Râmnicu Vâlcea

Marian-Jean Marinescu: Am adus prin amendamentul meu 6 miliarde de euro în plus la Transporturi
14/12/2018
146 de pomi de Crăciun fără documente legale, confiscați de polițiști din cadrul IPJ Vâlcea
14/12/2018

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanți discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, deschide în luna decembrie cel de-al 11-lea magazin din țară, în Râmnicu Vâlcea. Magazinul va avea o suprafață de 500 mp și va fi inaugurat vineri, 14 decembrie 2018, în centrul comercial Winmarkt, la etajul 1.

KiK își așteaptă clienții cu reduceri de 10% la toate produsele din magazin, iar Moș Crăciun și ajutoarele sale garantează distracția pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Mascota KiK va răspândi bucurie, baloane și cadouri, iar DJ-ul se va asigura că toți cei prezenți vor intra în atmosfera de sărbătoare. Clienții sunt de asemenea așteptați să își încerce norocul la ruleta specială KiK.

Raluca Hartmann

„Ne bucură faptul că produsele din magazinele KiK sunt din ce în ce mai iubite la noi în țară, iar în primul magazin din Râmnicu Vâlcea clienții vor găsi haine pentru întreaga familie, decorațiuni pentru casă, cadouri pentru toți, jucării și multe alte produse pe care suntem convinși că le vor îndrăgi datorită calității foarte bune la prețuri excepționale”, a declarat directorul general al KiK România, Raluca Hartmann.

În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, rechizite pentru școală și diverse produse din categoria home & deco, decoraţiuni pentru Crăciun și cadouri pentru cei dragi.

KiK are ca obiectiv extinderea pe plan local prin deschiderea a mai multor unităţi, compania vizând oraşele cu peste 25.000 de locuitori.

 *************

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole non-food, precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul economic al KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.