41 de elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi din Drăgăşani, efectuează practică în Gorj

Botezul Domnului sărbătorit de credincioșii din Parohiile Băbeni – Valea Mare și Marcea
07/01/2019
Sirenele vor suna din nou în județul Vâlcea, în exercițiul lunar desfășurat de IGSU
08/01/2019

În perioada 7 ianuarie – 10 mai 2019,  pe durata a 80 de zile lucrătoare, 41 de elevi din anul  I de studiu de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, vor efectua stagiul de practică la Jandarmeria Gorj. 

Astăzi, 7 ianuarie 2019, elevii s-au prezentat la sediul unității din Târgu Jiu, în ținuta militară și au participat la întâlnirea cu comanda unității în vederea repartizării lor pe subunități, precum și la instructaje specifice.

Pentru dezvoltarea deprinderilor practice, aceștia vor fi repartizați să desfășoare activități în două etape, prima etapă fiind în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică iar în cea de-a doua etapă în cadrul structurilor de pază și protecție instituțională ale inspectoratului din municipiile Târgu Jiu și Motru și în localitățile Bumbești Jiu, Novaci, Târgu Cărbunești, Tismana și Rovinari.

Elevii vor fi îndrumaţi și vor executa misiuni împreună cu tutorii profesionali desemnați, care la finalul stagiului îi vor aprecia cu note, ce vor fi înaintate instituției de învățământ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.