Concluzia ședinței organizate astăzi la Prefectura Vâlcea: nu avem cazuri de pestă porcină africană înregistrate în județ

Cel mai cunoscut hipnotist de scenă din lume vine în România
22/01/2019
Cupa GENERAȚIA ANTICORUPȚIE 2019 la Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea
22/01/2019

Astăzi, 22 ianuarie 2019, la Prefectura județului Vâlcea, a avut loc o ședință a Centrului Local de Combatere a Bolilor, pe tema prevenirii pestei porcine africane.

Alături de prefectul Marin Florian au fost prezenți, subprefectul județului Vâlcea, Aurora Gherghina, administratorul public al Consiliului Județean Vâlcea, Adrian Mihăilă, precum și reprezentanții instituțiilor din componența Centrului.

În cadrul şedinţei au prezentat informări, directorul adjunct al Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor Vâlcea, Eugen Cumpănășoiu, inspectorul șef adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, comisarul șef Ion Matei și directorul Gărzii Forestiere Vâlcea, Eugen Simionescu.

Concluzia ședinței a fost aceea că, deși la nivel național sunt afectate un număr de 21 județe, până la acest moment în județul Vâlcea nu se înregistrează cazuri de pestă porcină africană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.