Magazinul ENEL din Râmnicu Vâlcea va fi închis pe 24 ianuarie

Parohia Ortodoxă Băbeni: comunicat privind importanța vaccinării anti COVID 19
Proiectul SISTEM Călimănești – Servicii Integrate de Sănătate, Trai, Educație și Muncă în Călimănești
22/01/2019
Tânăr cercetat în stare de arest pentru că a încercat să violeze două femei din comuna Câineni
22/01/2019

Magazinul ENEL din Râmnicu Vâlcea va fi închis pe 24 ianuarie 2019, zi liberă legală. În celelalte zile, acesta va funcţiona conform programului obişnuit. 

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică.

În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html

În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.