Tânăr cercetat în stare de arest pentru că a încercat să violeze două femei din comuna Câineni

Magazinul ENEL din Râmnicu Vâlcea va fi închis pe 24 ianuarie
22/01/2019
Parohia Băbeni participă la Gala Națională a Excelenței în domeniul Asistenței Sociale
23/01/2019

imagine - ARHIVĂ

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi și Postului de Poliție Câineni au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi,  un tânăr de 23 de ani, cercetat pentru amenințare, violare de domiciliu și tentativă de viol. Ulterior a fost arestat pentru 30 de zile. 

Duminică, 20 ianuarie 2019, polițiștii au fost sesizați de două femei din comuna Câineni, de 45 și 75 de ani, cu privire la faptul că în seara precedentă au fost victime ale unei tentative de viol, indicând drept autor un bărbat din comună.

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, a reieșit că tânărul s-ar fi deplasat la locuința femeii de 75 de ani, solicitându-i acesteia să-i permită accesul în locuință, după care ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale forțate cu aceasta, renunțând în cele din urmă.

Ulterior, individul s-ar fi deplasat la locuința femeii de 45 de ani, încercând prin constrângere să întrețină relații sexuale și cu aceasta.

Tânărul  a fost reținut pentru 24  de ore. Prezentat la Judecătoriei Brezoi, în cursul zilei de marți, 22 ianuarie 2019, în urma materialului probatoriu administrat, s-a dispus arestarea pe o perioada de 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru tentativă de viol, amenințare și violare de domiciliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.