Premiere și spectacole invitate la Teatrul Anton Pann

Echipă de IT-iști români revoluționează piața de e-commerce
04/02/2019
AJFP Vâlcea informează: Ministerul Finanţelor Publice lansează trei emisiuni de titluri de stat
04/02/2019

”Perfect Compus”, Pianul cu poeme”, ”Fata din mașinărie”, ”Tanța și Costel” și ”Povestea Ieduțului rasfățat” – pe scena Teatrului ANTON PANN

La Teatrul Anton Pann luna februarie vine cu numeroase surprize pentru iubitorii teatrului și nu numai. Aducem în atenția dumneavoastră două evenimente despre care vom mai vorbi: PERFECT COMPUS scenariu şi regia Alexandra Badea, spectacol prezentat în cadrul turneuluiMANIFEST PENTRU DIALOG” miercuri 20 februarie 2019, de la ora 19.00, Sala Mare, intrarea liberă, și PIANUL CU POEME” pe 24 februarie, tot de la ora 19.00, Sala Mare, un spectacol invitat în care pe scenă va urca alături de cunoscuta actriță Daniela Nane, pianista Ioana Maria Lupaşcu. În continuare vorbim de spectacolele care au loc în această săptămână la sediul teatrului.

În această săptămână, mai precis, vineri 8 februarie, de la ora 19.00 în Sala Studio a Teatrului Anton Pann va avea loc reprezentația spectacolului Fata din mașinărie” de Stef Smith, regia Norbert Boda, un spectacol care s-a bucurat de un real succes și care a fost apreciat la superlativ de către cei care au fost prezenți la premiera din 17 și 18 martie, el mai find prezentat și în contextul manifestărilor dedicate Râmnicului, în data de 21 mai. Acum acest spectacol este prezentat publicului vâlcean într-o nouă formulă. Alături de talentata actriță Denisse Moise, cea care semnează traducerea și scenografia, îl veți vedea pe Tudor Andronic, absolvent al Universității  Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, Bucureşti, Facultatea de Teatru, secţia Arta Actorului. Imediat după terminarea facultății, Tudor, este distribuit în numeroase roluri de teatru și televiziune. Cu rolul lui Owen din spectacolul „Fata din mașinărie„ Tudor Andronic isi face debutul pe scena Teatrului Anton Pann. Spectacolul va avea loc vineri 8 februarie, ora 19.00, Sala Studio a Teatrului Anton Pann.

”Fata din mașinărie„ este un spectacol atât de actual în care se vorbește despre dilemele dependenței digitale. Doi tineri îndrăgostiți, Denisse Moise și Tudor Andronic, în rolurile lui Polly şi Owen, au o viață bună și un confort material sporit, până când… un gadget misterios, simbol al noilor tehnologii, care le promite să-i rupă de stresul cotidian, se insinuează în viața lor. Granița dintre cele două lumi, cea fizică și cea digitală devine volatilă, iar Polly și Owen sunt obligați să se întrebe dacă percepțiile lor despre realitate și libertate sunt compatibile. Așa cum spunea o iubitoare de teatru, prezentă la avanpremieră, “Fata din mașinărie este un spectacol demențial! Te macină, te răscolește, te înduioșează, te doare, te insomnifică, te sperie, te înghite și apoi îți ia gândurile și ți le aruncă-n haos!

Sâmbătă 9 februarie, de la ora 19.00, tot în Sala Studio, spectatorii vor avea parte de a doua reprezentație a spectacolului ”Tanța și Costel”, o comedie spumoasă pusă în scenă de  Bogdan Tudor Pelerin după „Iubirea e un lucru foarte mare” de Ion Băieșu. Împreună cu cei doi actori distribuiți în spectacol, Radu Constantinov și Nicole Burlacu, veți vedea cum cei doi, numai după 5 minute de discuții la un mic și la o bere, decid să se căsătorească. Și tot sâmbătă, 9 februarie, dar de la ora 11.30, pentru cei mici, ”Povestea Ieduțului rasfățat”. Veți vedea cum mama capră, bunica și mătuşa capră vor face dintr-un ieduț răsfățat un băieţel responsabil.

Sub deviza ”poftiți la teatru!” sunt așteptați să vă bucurați de spectacole bune la sediul Teatrului Anton Pann.

Daniela Ștefănescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.