Flagrant: Escroci specializați în metoda ACCIDENTUL prinși în comuna Dăești

Activităţi de sezon derulate de DADP Râmnicu Vâlcea
10/02/2019
Urmează în Parlamentul European: Deputații continuă dezbaterea privind reformele UE
11/02/2019

Polițiștii au depistat, pe raza comunei Dăești, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Sâmbătă, 9 februarie 2019, polițiștii au fost sesizați, de o femeie din comuna Dăești, cu privire la faptul ca a fost contactată telefonic de un bărbat, care s-a recomandat a fi procuror, spunându-i că fiul acesteia a avut un accident în Italia și are nevoie de o suma mare de bani pentru a-i ajuta fiul sa scape de închisoare.

Polițiștii s-au deplasat imediat la locul stabilit pentru întâlnire, reușind să depisteze în flagrant delict bărbatul de 42 de ani, din județul Bacău, care ar fi pretins că este procuror.

Cel în cauză a fost condus la sediul Postului de Poliție Dăești, iar în drum spre post a fost depistat în trafic un autoturism în care se aflau alți doi bărbați, bănuiti de asemenea că ar fi participat la comiterea faptei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul de 42 de ani este urmărit național, pe numele său fiind emise două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

A fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, bărbatul de 42 fiind reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.