Reclamat de propria soră pentru agresiune, un bărbat din Șușani a ajuns în arestul IPJ Vâlcea

Incendiile din stația de sortare a deșeurilor din Stolniceni, în atenția prefectului Marin Florian
12/02/2019
Anunț - Elaborare Studiu de Fezabilitate la Obiectivul Pod pe DN7 km 239 + 376
BNR: Comunicat privind efectele Brexit, din perspectiva furnizării de servicii financiare pe teritoriul României, în lipsa unui acord cu UE
12/02/2019

imagine - ARHIVĂ

Luni, 11 februarie 2019, polițiștii au fost sesizați de o femeie din comuna Șușani, cu privire la faptul că fratele acesteia ar fi agresat-o fizic atât pe ea cât și pe concubinul acesteia.

În fapt, bărbatul de 32 de ani ar fi venit la locuința surorii sale, fiind sub influența alcoolului, a început să ii adreseze cuvinte jignitoare și amenințări, a agresat-o fizic atât pe ea cât și pe concubinul acesteia, iar cu un topor a distrus ușa locuinței.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, identificând pe bărbatul în cauză, care s-ar fi manifestat agresiv, fiind condus la sediul poliției.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de violență în familie, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere. 

În urma probatoriului administrat s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând sa fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, în vederea dispunerii în continuare de măsuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.