Au rămas fără barcă și s-au ales cu dosar penal pentru pescuit ilegal

732 locuri de muncă vacante în UE
20/02/2019
Teatrul Național Radu Stanca Sibiu joacă astăzi la Teatrul Anton Pann
20/02/2019

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, din cadrul IPJ Vâlcea, au desfășurat, în perioada 18/19 februarie 2019, activități de verificare a respectării normelor privind pescuitul și acvacultura, depistând în flagrant delict 3 bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunii de  pescuit fără a deține licență/autorizație pentru ambarcațiuni. 

Marți, 19 februarie 2019, polițiștii au oprit pentru control, pe raza comunei Drăgoești, în zona limitrofă a Oltului, un autoturism în înteriorul căruia se afla un tânăr de 28 de ani din Drăgoești și doi tineri de 16 respectiv 21 de ani, din Drăgășani.

În urma controlului efectuat autoturismului, în interiorul acestuia a fost descoperită o cantitate de 59 kg pește specia caras și 555 de m plase din fir textil și plurifilament, plase care ar fi fost fixate cu ajutorul unei bărci gonflabile.

S-a dispus confiscarea cantității de 59 kg peste specia caras, care a fost eliberată în arealul natural de proveniență – râul Olt, 555m plase din fir textil și plurifilament, precum și o barcă gonflabilă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.