Primăria Râmnicu Vâlcea are numeroase proiecte depuse la ADR Sud-Vest Oltenia, pentru finanţare europeană

Anunț - Elaborare Studiu de Fezabilitate la Obiectivul Pod pe DN7 km 239 + 376
Cristian Buican: Mafia conduce primăria Berislăvești
06/03/2019
Râmnicu Vâlcea: Amendă de 2.000 de lei, pentru mucuri de ţigară şi seminţe aruncate pe jos
06/03/2019

Mai multe proiecte, a căror valoare totală se apropie de suma de 80 de milioane lei, se află în evaluare la acest moment, în vederea contractării şi obţinerii de fonduri europene, la Agenţia de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia.

Este vorba de proiectele ”Lucrări de reabilitare, modernizare şi dotare Şcoala Gimnazială nr. 13”, ”Amenajare Parc Ştirbei Vodă”, ”Reabilitare şi modernizare Liceul Tehnologic «General Magheru»”, ”Reabilitare, modernizare şi dotare Grădiniţa cu program prelungit Ostroveni 1”, ”Reabilitare, modernizare şi dotare Grădiniţa cu program prelungit Ostroveni 2”, ”Modernizarea staţiilor de îmbarcare/debarcare, echiparea mijloacelor de transport în comun şi dezvoltarea unui centru utilat cu un sistem de management al traficului general în municipiul Râmnicu Vâlcea”, ”Reabilitare termică Liceul Sanitar «Antim Ivireanu»” şi ”Înfiinţare centru de zi şi unitate de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice”.

Acestea se adaugă celor 13 proiecte deja aprobate, pentru care s-au semnat (sau se află în curs de semnare) contractele de finanţare sau care se află chiar în faza de implementare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.