Doi tineri arestați după ce au tâlhărit o femeie din Drăgășani

Primarii și secretarii comunelor din județul Vâlcea au fost instruiți pe tema alegerilor europarlamentare
20/03/2019
Asociația Merci Charity Boutique și Fundația Vodafone România lansează prima platformă digitală pentru gestionarea activității cabinetelor medicale mobile
20/03/2019

imagine - ARHIVĂ

Polițiștii din Drăgășani și posturile de poliție arondate au depistat doi bărbați bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, pe raza municipiului. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, iar ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile.

Luni, 18 martie 2019, polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore, doi tineri de 25 și 32 de ani, din Drăgășani, cercetați pentru săvârșirea unei fapte de tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 17 spre 18 martie 2019, polițiștii au fost sesizați de o femeie din Drăgășani, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării, în timp ce se deplasa către casă, pe raza municipiului.

Din  verificările efectuate de polițiști, a reieșit că doi bărbați ar fi deposedat-o pe femeie prin violență, de bijuteriile de aur, telefonul mobil și 30 de lei, după care au fugit de la locul faptei.

Oamenii legii au demarat imediat investigațiile, cele două persoane bănuite fiind depistate în doar câteva ore și reținute, iar la data de 19 martie 2019, a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.