Incendiu în restaurantul Queen din Râmnicu Vâlcea – VIDEO

Râmnicu Vâlcea: Patru femei de etnie romă prinse după ce au furat bunuri dintr-o mașină parcată
22/03/2019
Accident rutier la intrarea din partea de Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea
23/03/2019

Vineri, 22 martie 2019, în jurul orei 22.00, pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit în restaurantul Queen din Râmnicu Vâlcea. Pentru stingerea acestuia au intervenit două autospeciale de stingere cu apă. La fața locului s-a deplasat o autospecială SMURD pentru acordarea de ajutor medical eventualelor victime.

Flăcările s-au manifestat în bucătăria restaurantului, fiind generate de flambarea unor preparate alimentare. La etaj se observa focul prin luminoare.

Prima intervenție a fost asigurată de personalul de la locul de muncă. Patronul restaurantului Queen s-a urcat pe acoperiș și a acționat cu stingătoare. Până la sosirea pompierilor s-au auto-evacuat în jur de 60 de persoane care se aflau în restaurant.

Incendiu a fost lichidat la ora 23.12. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

UPDATE

Din punct de vedere legal, această unitate de alimentaţie publică era în regulă, atât pe partea de avizare cât şi pe cel al termenului de valabilitate al stingătoarelor folosite la locul intervenţiei. Periodic angajaţii ISU fac verificări în acest sens la toate unităţile economice. În perioada următoare se vor face verificări la unităţile de alimentaţie publică pentru a preveni situaţii de acest gen” – a precizat Octavian Fulger, purtător de cuvânt al ISU Vâlcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.