Contract semnat pentru construirea unei grădiniţe în cartierul Nord

Tânără din Șirineasa privată de libertate pentru proxenetism
31/03/2019
Ambasada României în Statele Unite ale Americii a fost gazda unei dezbateri pe marginea volumului “Primul spion american: Eroismul tragic al lui Frank Wisner”
31/03/2019

În cursul ultimei săptămâni s-a semnat contractul pentru ridicarea unei construcţii ce urmează să găzduiască Grădiniţa cu program normal nr. 16 din cartierul Nord al municipiului, unitate de învăţământ preşcolar ce funcţionează, în prezent, într-un spaţiu total impropriu la parterul blocului 85 bis.

Viitorul imobil, finanţat în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, va avea parter şi un etaj mansardat şi va fi alcătuit din trei săli de grupă şi o sală multifuncţională, la care se adaugă spaţii funcţionale precum vestiarul pentru copii, grupuri sanitare pentru copii şi personal, cabinet medical prevăzut cu izolator şi un oficiu.

Preşcolarii vor avea la dispoziţie şi o curte unde vor fi amplasate un loc de joacă cu groapă cu nisip, balansoare, leagăne şi un tobogan, un loc de odihnă pentru personalul de supraveghere, dar şi pentru părinţi sau bunici, spaţii verzi şi o grădină cu flori. Este al doilea obiectiv de acest fel finanţat prin PNDL în Râmnicu Vâlcea, după grădiniţa ce se construieşte la acest moment în cartierul Ostroveni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.