Procurorii DIICOT au depistat în flagrant 5 tineri din Râmnicu Vâlcea și Vlădești, cercetați pentru trafic internațional de droguri

Ambasada României în Statele Unite ale Americii a fost gazda unei dezbateri pe marginea volumului “Primul spion american: Eroismul tragic al lui Frank Wisner”
31/03/2019
Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată își va continua activitatea cu o nouă identitate: Autism Voice
31/03/2019

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au depistat în flagrant delict 5 tineri din Râmnicu Vâlcea și Vlădești, cercetați pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc. Au fost efectuate 7 percheziții domiciliare, 3 persoane fiind arestate preventiv pentru 30 de zile.

La data de 6 februarie 2019, polițiștii au depistat în flagrant delict, în municipiu, un tânăr din Râmnicu Vâlcea, asupra lui fiind găsit un colet cu 100 de pastile de ecstasy.

Ulterior, în urma investigațiilor efectuate, a fost depistat un alt tânăr implicat în activitatea infracțională, fiind efectuate două percheziții domiciliare, în Râmnicu Vâlcea, la locuințele celor doi. Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Miercuri, 27 martie 2019, polițiștii au acționat din nou pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, fiind depistat în flagrant delict un tânăr, din municipiu, care avea asupra sa un pachet cu 41 de pastile de ecstasy.

Polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare, în Râmnicu Vâlcea, Vlădești și Mihăești, la locuințele a 3 tineri implicați în activitatea infracțională și cercetați pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, laptopuri, telefoane mobile, dar și alte bunuri folosite în activitatea infracțională.

Doi dintre tinerii cercetăți în această cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, unul dintre aceștia fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, iar pentru cel de-al doilea fiind dispusă măsura arestului la domiciliu.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale – IGPR și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.