Accident rutier mortal pe strada Tudor Vladimirescu din Băile Govora

Festivalul național de teatru pentru elevi SCENA TALENTELOR, ediția a XI-a, 6 – 7 aprilie 2019
01/04/2019
Primăria Râmnicu Vâlcea invită cetățenii să se alăture unei ample acţiuni de curăţenie
01/04/2019

Luni, 1 aprilie 2019, în jurul orei 14.00, un autoturism marca BMW, în timp ce circula pe strada Tudor Vladimirescu, lângă ștrandul din Băile Govora, a pătruns pe contrasens lovind un autoturism marca VW.

În urma coliziunii au rezultat 6 victime, din care 3 au fost încarcerate. O femeie și-a pierdut viața. La locul accidentului pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

 

La ora editării acestui articol, pentru un bărbat se fac manevre de resuscitare. Celelalte 4 victime sunt conștiente și au fost preluate pentru transportul la unități spitalicești.

În BMW se aflau trei persoane și un copil. Un bărbat, pasager dreapta față este resuscitat. În Passat au fost trei persoane, femeia de pe bancheta dreapta – decedată, celelalte două fiind transportate la Spitalul Județean Vâlcea.

UPDATE

Din nefericire, bărbatul căruia i-au fost aplicate manevre de resuscitare, a pierdut lupta cu viața. În total sunt 7 victime, din care două persoane sunt decedate (o femeie și un bărbat).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.