Festivalul național de teatru pentru elevi SCENA TALENTELOR, ediția a XI-a, 6 – 7 aprilie 2019

Primarul Mircia Gutău a participat la aniversarea a două decenii de la înfiinţarea ADR SV Oltenia
01/04/2019
Accident rutier mortal pe strada Tudor Vladimirescu din Băile Govora
01/04/2019

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea, Şcoala Gimnazială „I. Gh. Duca” Râmnicu Vâlcea, Asociaţia „Ab Imo Pectore 4” şi Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea organizează Festivalul Naţional de Teatru pentru elevi „SCENA TALENTELOR”, un festival-concurs ce a ajuns în acest an la ediţia a XI-a.

Evenimentul va avea loc la Cinematograful „Geo Saizescu”, în perioada 6-7 aprilie 2019, după următorul intervalul orar: sâmbătă, 6 aprilie, între orele 10:30-18:00 și duminică, 7 aprilie, între orele 10:00-18:00.

Festivalul Național de Teatru pentru elevi „SCENA TALENTELOR” este un proiect educaţional care se va realiza printr-o serie de activităţi cultural-artistice, la nivelul unităților de învățământ, dar și la nivelul Palatelor Copiilor, Școlilor Populare de Artă, Centrelor județene de cultură în vederea promovării valorilor culturale, dar și a tinerilor talentați.

Festivalul este inclus în Calendarul Activităților Extrașcolare Naţionale, nefinanţate, aprobate de Ministerul Educatiei Naţionale.

Organizatorii își propun ca numărul de elevi participanți să fie cât mai mare și să atragă mai multe școli din cât mai multe județe ale țării.

În juriu, Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea va fi reprezentat de actrița Mădălina Floroaica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.