O nouă ediţie a concursului între asociaţiile de proprietari din Râmnicu Vâcea: “Împreuna pentru un oraș mai curat”

Hoață depistată după ce a furat banii unei bătrâne din Valea Mare
02/04/2019
Restricţii de circulaţie în Râmnicu Vâlcea ca urmare a unor manifestaţii de protest
02/04/2019

În şedinţa Consiliului Local Municipal Râmnicu Vâlcea, din 28 martie 2019, a fost aprobată organizarea unei unei noi ediţii a concursului ”Împreună pentru un oraş mai curat” adresat asociaţiilor de proprietari.

Perioada de desfăşurare a competiţiei este 15 – 21 aprilie 2019, iar evaluarea asociaţiilor înscrise se va face de către o comisie formată din funcţionari publici şi consilieri locali pe baza a 5 criterii: aspectul zonelor verzi aferente, curăţenia în spaţiul gestionat de asociaţia de proprietari, aspectul faţadei, lucrări de reabilitare termică, întreţinerea terasei şi a subsolului, aspectul căilor de acces în bloc şi a spaţiilor comune – casa scării, boxe, cutii poştale, aviziere etc.

Scopul concursului îl constituie îmbunătăţirea aspectului urbanistic al municipiului şi este destinat tuturor asociaţiilor de proprietari din Râmnicu Vâlcea care nu înregistrează restanţe la bugetul local sau debite la furnizorii de utilităţi mai vechi de 90 de zile. Înscrierile în concurs se fac la Registratura Primăriei sau la cea a Direcţiei de Dezvoltare Locală din bd. Tudor Vladimirescu nr. 15 (”Casa Căsătoriilor”) până la data de 15.04.

Cei care doresc informaţii suplimentare pot apela telefonul 0250730079. Asociaţii de proprietari câştigătoare vor fi premiate într-un cadru festiv cu diverse produse de curăţenie în valoare totală de 6.500 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.