Sute de voluntari participă sâmbătă, 6 aprilie, la o acţiune de ecologizare a mai multor zone din Râmnicu Vâlcea

Ziua Jandarmeriei Române sărbătorită la Vâlcea – VIDEO
04/04/2019
În luna martie, Poliția Locală Râmnicu Vâlcea a aplicat amenzi în valoare de 150.055 lei
04/04/2019

Peste 600 de voluntari s-au înscris deja la ampla acţiune de salubrizare de sâmbătă, 6 aprilie, derulată sub genericul ”Împreună pentru un oraş mai curat” şi coordonată de Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea.

Punctele de la care echipele vor pleca în teren sunt River Plaza Mall (oră de întâlnire: 9.30) şi baraj Nord (oră de întâlnire: 10.00), iar zonele vizate sunt Dealul Capela – Arhiepiscopie, albia râului Olăneşti, faleza din dreptul Catedralei Ostroveni, zonele adiacente bulevardului Dem Rădulescu, zonele de picnic de pe strada Lacului şi de pe strada Ostroveni, terenul din spatele Complexului ”Family Center” din bd. Tineretului, zona Parc Industrial Sud – Ambient, vecinătatea locuinţelor sociale din Ostroveni Sud (de la fostul cămin de bătrâni) şi Petrişor – Morilor.

De asemenea, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi va salubriza zona învecinată sediului propriu din Troianu, ISU ”General Magheru” va avea în sarcină strada Ion Creangă, iar SC ETA SA va face curăţenie pe strada Depozitelor.

Pieţe Prest va pune la dispoziţie saci de colectare a gunoiului, iar la final va prelua toate deşeurile strânse în fiecare din zonele vizate. La acţiunea de voluntariat sunt invitaţi să participe cât mai mulţi cetăţeni ai Râmnicului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.