Eveniment tragic în Glăvile: La rugămintea tatălui său și-a scos arma și a împușcat un câine

Conferința Internațională AGENDA 2030 organizată la Palatul Parlamentului
15/04/2019
Consiliul European a aprobat standarde mai stricte de emisii de CO2 pentru autoturisme și camionete
16/04/2019

imagine - ARHIVĂ

Polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Posturilor de Poliție din Glăvile și Pesceana, au identificat un bărbat, din județul Ilfov, bănuit de săvârșirea infracțiunii de uz de armă fără drept.

Duminică, 14 aprilie 2019, polițiștii, în timp ce își desfășurau atribuțiunile de serviciu pe raza comunei Glăvile, au auzit două focuri de armă, moment în care s-au deplasat imediat în locul de unde s-ar fi auzit cele două focuri, loc unde au identificat un bărbat de 41 de ani, din județul Ilfov și au descoperit cadavrul unui câine maidanez.

Din verificările efectuate, bărbatul ar fi efectuat cele două focuri de armă asupra câinelui la rugămintea tatălui său, ce domiciliază în zona respectivă, pe motiv că acesta ar fi omorât mai multe păsări de curte.

Polițiștii au procedat la ridicarea armei pe care bărbatul o deținea legal, cât și a permisului de armă. Cadavrul câinelui a fost ridicat și depus la Direcția Sanitar Veterinară Vâlcea în vederea efectuării unei expertize sanitar-veterinare de specialitate.

Bărbatul s-a ales cu un un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  uz de armă fără drept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.