Comedia „Între ciocan și nicovală” de la Teatrul Municipal ARIEL, se amână pentru data de 15 mai

Psihoterapeutul Angela Nuțu: Cum știu dacă mă iubește?
16/04/2019
Polițiștii, alături de elevii de la Colegiul Energetic din Râmnicu Vâlcea
16/04/2019

Din motive obiective și independente de echipa Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea, comedia „Între Ciocan și Nicovală”, spectacol ce a fost programat vineri, 19 aprilie 2019, la Sala Cinematografului „Geo Saizescu”, se amână pentru data de 15 mai, începând cu ora 18:30. Biletele cumpărate vor fi valabile pe 15 mai a.c. Preț bilet: 30 de lei. Reprezentanții instituției vă mulțumesc pentru înțelegere!

Comedia „Între ciocan și nicovală” aduce pe scena vâlceană  piesa scrisă de Milos Nikolic, a cărei regie artistică poartă semnătura lui Horaţiu Mălăele, iar textul spectacolului este tradus de Veronica Lăzăreanu. Din distribuție fac parte: Maia Morgenstern (Matilda), Mircea Rusu (Grigorie), Dan Constantin (Peter) și Gabriel Popescu (Ivan). Scenografia: Maria Miu, asistent scenografie: Diana Sav, Muzica: George Marcu.

Sinopsis

Un fierar ungur află după mult timp că fiul lui este de fapt fiul unui român, rezultat în timpul războiului, când el era pe frontul sovietic. Soţia sa a făcut un copil tot cu un fierar. Şi nici soţia acestuia din urmă n-a rămas mai prejos în absenţa soţului. Şi ea a făcut un copil cu un soldat fierar rus. Revolta pe care o simte nemţoaica ajunge la paroxism, astfel că doreşte să se răzbune. Comedia trăznită „Între ciocan și nicovală”, în regia lui Horațiu Mălăele, este un Cal Troian ce nu aduce în prim plan doar adulterul (abordat într-o cheie comică), ci şi războiul (cu dramele sale inevitabile), ambele contribuind sistematic la alienarea individului.

Rezervări la numerele de telefon 0350.427.500 / 0741.287.911.
Biletele se pot achiziționa de la sediul Cinematografului „Geo Saizescu” (B-dul Tineretului nr. 2A, Râmnicu Vâlcea).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.