Bărbat din Lădești, căutat pentru un viol comis asupra unei fete de 13 ani, depistat și reținut în Dăești – Fedeleșoiu

Din cauza condiţiilor meteorologice, dezinsecţia aviochimică în Râmnicu Vâlcea a fost reprogramată
07/06/2019
Accident de muncă mortal în Căzănești – un tânăr de 27 ani a fost zdrobit pe o bandă rulantă
09/06/2019

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au reușit depistarea și reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, de 39 de ani, din comuna Lădești, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol. 

Procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani a dispus luarea măsura controlului judiciar față de bărbatul în cauză.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi întreținut, în mai multe rânduri, relații sexuale cu o minoră, de 13 ani, din comuna Mădulari, în cursul anului 2019.

Polițiștii s-au sesizat cu privire la comiterea infracțiunii de viol, dat fiind faptul că, în urma cercetărilor efectuate, minora nu avea capacitatea de a discerne asupra faptelor sale.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală au reușit să-l depisteze pe bărbat în comuna Dăești, sat Fedeloșoiu, cu sprijinul polițiștilor din localitate. Acesta se sustrăgea cercetărilor și măsurilor preventive.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Peventivă Vâlcea, iar astăzi procurorul de caz din cadrul Parchetului de e lângă Judecătoria Drăgășani a dispus măsura controlului judiciar față de acesta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.