Bărbat mort într-un accident rutier produs pe Valea Oltului, la Câineni

Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, a semnat un contract de finanțare pentru pug-urile a 34 de localităţi
15/06/2019
Inundații la Berbești acum 40 de minute – rupere de nori de vreo 15 minute
15/06/2019

Astăzi, 15 iunie 2019, în jurul orei 07.40, s-a produs un accident rutier grav pe DN 7, în localitatea Câineni, în urma unei coliziuni dintre un autoturism și un autotren. Inițial au fost anunțate 2 victime încarcerate în autoturism.

La locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ.

La locul intervenţiei s-au găsit două victime, ambele încarcerate, o victimă în stare de inconştienţă si una cu multiple traumatisme. Circulația rutieră a fost blocată, desfăşurându-se cu ocolire prin parcarea din apropiere.

Din nefericire, un bărbat în stop cardio respirator a fost declarat decedat, după efectuarea manevrelor de resuscitare, de către medicul de pe ambulanță

Au fost înregistrate 3 victime: șoferul autotrenului de aproximativ 60 ani, cu un un traumatism minor, care a refuzat transportul la spital, un bărbat mort și o femeie cu politraumatisme comatoase, în vârstă de aproximativ 60 de ani, în stare gravă degradantă care a fost transportată la Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.