La volan fără permis de conducere, a dărâmat un gard și a ajuns în curtea unei case din Șușani

Din 27 iunie, panourile fotovoltaice pot fi instalate fără autorizație de construire
30/06/2019
Celebru hipnoterapeut dezvăluie: Hipnoterapia identinfică și tratează cauza principală a depresiei
01/07/2019

În seara zilei de 30 iunie 2019, polițiștii au fost sesizați la 112 cu privire la faptul că un autoturism a acroșat un gard din lemn al curții unei locuințe, din Șusani.

Polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Sutești s-au deplsat imediat la fața locului, unde au descoperit un autoturism care a acroșat un gard și a pătruns în curtea unei locuințe de pe raza comunei Șușani. De asemenea a fost identificat și conducătorul autoturismului, respectiv un tânăr de 29 de ani, din comuna Șușani, care a declarat că a încercat să întoarcă autoturimsul care era parcat în fața imobilului apelantului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,92 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Drăgășani, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de  conducerea unei vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe, conducerea unei vehicul fără permis de conducere și distrugere din culpă.

În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a nici unei persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.