BURSA FORŢEI DE MUNCĂ organizată la Shopping City Râmnicu Vâlcea

FORT aduce precizări cu privire la campania de dezinformare având ca temă transportul regulat de pasageri în trafic judeţean
10/07/2019
În județul Vâlcea astăzi sună sirenele de alarmare
10/07/2019

imagine - ARHIVĂ

Vineri, 12 iulie 2019, începând cu ora 10.30, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea va organiza Bursa Forţei de Muncă la Shopping City Râmnicu Vâlcea, strada Ferdinand, nr.38.

La eveniment sunt aşteptate să participe persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, indiferent de statutul social, precum şi angajatori din judeţul Vâlcea care doresc să angajeze forţă de muncă în sectoarele economice deficitare.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să intre în contact cu angajatorii prezenţi şi pot identifica cât mai multe variante de angajare, iar agenţii economici participanţi la bursă pot să-şi recruteze personalul direct, fără intermediar, în funcţie de cerinţele specifice locurilor de muncă pe care le oferă.

Angajatorii din judeţul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul AJOFM Râmnicu Vâlcea, strada Dacia, nr. 8, etajul III.

De asemenea, la Bursă sunt aşteptaţi şi angajatori care vor oferi locuri de muncă pentru ucenici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.