Familie de moldoveni decimată într-un tragic accident produs la Călimănești – un copil de 4 ani a ajuns la spital

Parohia Ortodoxă Băbeni: comunicat privind importanța vaccinării anti COVID 19
Informare de presă transmisă de ETA SA cu privire la un material denigrator postat pe Facebook
19/07/2019
ROMSILVA adresează un apel către populație pentru prevenirea incendiilor de pădure
20/07/2019

Sâmbătă, 20 iulie 2019, în jurul orei 6.40, pe DN 7 – Călimăneşti, la Seaca, s-a produs un accident rutier grav soldat cu 6 victime, dintre care două persoane au decedat – traficul rutier a fost deviat prin Dăești 

Șoferul unui autoturism Volkswagen Passat a adormit la volan și a pătruns pe contrasens lovind frontal un auto-cimentruc. În autoturism se afla o familie, un bărbat și o femeie, împreună cu un copil de 4 ani, cetățeni moldoveni rezidenți in Germania, care se deplasau spre Bulgaria. O a treia mașină, înmatriculată în Germania, a încercat să evite accidentul și a ieșit în afara carosabilului.

La locul accidentului, pompierii militari au intervenit cu un echipaj de descarcerare și unul de prim-ajutor. SVSU Călimănești asigură măsurile de apărare împotriva incendiilor în eventualitatea unor scurgeri de combustibil.

Din nefericire, șoferul autoturismului și femeia aflată pe bancheta din spate au decedat. Copilul, conştient, mai mult speriat, a fost preluat de un echipaj SAJ.

Informații actualizate:

Persoanele decedate, soț și soție: Bărbatul era cetățean german. Femeia, născută în Moldova, avea cetățenie germană. Sunt părinții copilului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.