Tânăr din comuna Lungești implicat într-un scandal în trafic – polițiștii au folosit armamentul din dotare

Accident rutier cu trei morți produs în Slătioara, la Milostea
10/08/2019
COD GALBEN de caniculă pentru județul Vâlcea – val de căldură în următoarele zile
10/08/2019
Polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea continuă acțiunile de verificare în contextul stării de alertă

Vineri, 9 august 2019, in jurul orei 22.00, la numărul de urgență 112 a fost sesizată o altercație pe raza comunei Grădinari, județul Olt, fiind implicate mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, pentru aplanarea conflictului fiind executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare. În urma focului de avertisment nu au rezultat victime sau pagube materiale.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, pe fondul unei șicanări în trafic între un bărbat, de 45 de ani, din comuna Grădinari și un altul, de 20 de ani, din comuna Lungești, județul Vâlcea, a izbucnit un scandal, la care au participat mai multe persoane.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Olt și o grupă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

O persoană a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.