Acțiune de amploare desfășurată de IPJ Vâlcea timp de patru zile

Atenție la amânarea ratelor la credite! Recomandările CSALB
Băncile își expun punctul de vedere referitor la negocierile cu consumatorii
19/08/2019
La doar 1 an, Anastasia a fost diagnosticată cu paralizie cerebrală. Un simplu SMS o poate ajuta să fie un copil normal!
19/08/2019

În perioada 12 – 18 august 2019, a fost desfășurată o acțiune cu efective mărite a Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, în conformitate cu Calendarul de Activități al Organizațiilor Polițiilor Rutiere Europene (TISPOL), în vederea asigurării deplasării în siguranță a tuturor participanțiilor la trafic. 

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au organizat şi desfăşurat acţiuni preventiv – reactive, în sistem integrat – SPEED, în zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, pe fondul deplasării pe drumurile publice cu viteză excesivă.

Polițiștii au controlat peste 800 de autovehicule și au aplicat 736 de sancțiuni contravenționale, dintre care 393 pentru depășirea vitezei legale, acestea fiind constatate cu dispozitivul radar TruCAM și alte dispozitive cinemometre de constatare.Totodată au fost reținute 65 de permise de conducere, pentru depășirea vitezei legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.