Mircia Gutău continuă modernizarea locurilor de joacă din Râmnicu Vâlcea

16 jandarmi români pleacă în misiune în Afganistan – printre ei și căpitanul Dăscălescu Florin din cadrul IJJ Vâlcea
26/08/2019
Familie greu încercată din Târgu Mureș, venită la Obârșia Lotrului pentru a culege bureți și afine, ajutată de un jandarm vâlcean
26/08/2019

Luni, 26 august 2019, primarul Mircia Gutău şi viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu au inaugurat locul de joacă modernizat de lângă Dispeceratul ETA Nord, de pe strada Nicolae Titulescu.

Pe spaţiul în suprafaţă de 230 metri pătrați s-au recondiţionat şi vopsit echipamentele de joacă aflate în stare bună, s-au amplasat 5 echipamente noi – două figurine 3D pe arc, 2 balansoare pe arc cu figurine 3D şi un complex de joacă – s-a aplicat strat suport de granule colorate în masă şi s-au montat bănci, totodată s-a recondiţionat şi împrejmuirea acestui spaţiu.

Mircia Gutău a declarat că această investiţie vine în paralel cu amenajările de alei şi de sistem de colectare a apelor pluviale de la blocurile din imediata vecinătate, subliniind că toate zonele municipiului beneficiază de aceeaşi atenţie din partea Municipalităţii. Un alt loc de joacă din cartierul Nord unde lucrările de modernizare sunt în derulare şi se vor încheia în curând se află în vecinătatea blocului 116.

Edilul-şef a ajuns la această inaugurare după ce în prima parte a zilei a făcut un tur pe la principalele obiective de investiţii din oraş. Cu acest prilej, primarul a declarat că ritmul lucrărilor la Arenele ”Traian” este unul intens, mai ales în perspectiva concertului ce va fi susţinut aici sâmbătă, 7 septembrie, de Goran Bregovic, Municipalitatea urmând să facă şi asfaltări la parcarea din zona Sălii Sporturilor şi să amenajeze scările de acces spre Arene, astfel încât întreaga experienţă oferită celor ce vor lua parte la acest eveniment cultural de excepţie să fie una de cea mai bună calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.