Bărbat din Lungești, prins la volan beat și fără permis, încarcerat în arestul IPJ Olt

H3RO by TriChallenge 2019 – înscrierile încă sunt deschise!
29/08/2019
FPTR lansează programul LITORALUL PENTRU TOŢI 2019
29/08/2019
Bărbat din Băbeni - depistat la volan mort de beat și fără permis, a ajuns în arestul IPJ Vâlcea

Miercuri, 28 august 2019, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce supravegheau circulația, pe raza orașului Piatra Olt, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 28 de ani, din comuna Lungești, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

 

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 0,73 mg/Litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, întrucât era cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Oamenii legii au reținut conducătorul auto pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Acesta fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.