H3RO by TriChallenge 2019 – înscrierile încă sunt deschise!

La Râmnicu Vâlcea a fost lansat proiectul “Alinierea parcului ETA SA la cerințele dezvoltării durabile”
La Râmnicu Vâlcea, ETA a pus în circulaţie un nou autobuz IVECO alimentat cu gaz natural comprimat
29/08/2019
Bărbat din Băbeni - depistat la volan mort de beat și fără permis, a ajuns în arestul IPJ Vâlcea
Bărbat din Lungești, prins la volan beat și fără permis, încarcerat în arestul IPJ Olt
29/08/2019

Joi, 29 august 2019, Smartatletic, organizatorul celei mai mari competiții de triatlon din Sud-Estul Europei, a anunțat că peste 700  sportivi s-au înregistrat deja la cea de-a 11-a ediție a competiției-fanion din Mamaia, H3RO by TriChallenge Powerd by Telekom Sport.

Pasionații de triatlon care vor să își depășească limitele într-una dintre cele mai importante competiții de profil din regiune se mai pot înscrie la start până în data de 06.08.2019, accesând pagina http://h3ro.org/inscriere/. Toate probele disponibile.

H3RO by TriChallenge powered by Telekom Sport este un eveniment finantat de Primaria Municipiului Constanta si organizat de ACS SMARTATLETIC, valuare totala a proiectului este de 538 500 lei.

Pe lângă pasionații de triatlon din România, la startul competiției și-au confirmat, deja, prezența sportivi din Australia, Austria, Belarus, Bulgaria, Cehia, Columbia, Elveția, Franța, Germania, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Namibia, Noua Zeelandă, Olanda, Polonia, Slovacia, Spania, Ucraina și Ungaria.

Organizatorii estimează că evenimentul va grupa, la start, peste 1.200 de sportivi din 30 de țări din întreaga lume. Competiția va îngloba două Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Europeană, în intervalul 20-22 septembrie.

Anul acesta aduce și două Campionate Naționale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia: Distanță Half și Supersprint. De asemenea, competiția va găzdui și Cupa României la Aquathlon.

Mai mult, H3RO by TriChallenge își consolidează relevanța la nivel continental și devine, anul acesta, gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint.

Probele de triatlon pe Distanța Half reprezintă, totodată, și ultima etapă din circuitul Federației Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică și proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events și Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge 2019 fiind chiar ultima etapa din aceasta serie

Până în prezent, pe parcursul primilor zece ani, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competițiilor majore de triatlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org. H3RO by TriChallenge este un eveniment organizat de către smartatletic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.