Râmnicu Vâlcea: Învăţătoare spânzurată de clanța ușii într-un bloc de pe strada Mihai Eminescu

TIR încărcat cu bere răsturnat peste o conductă de gaze la Călimănești
02/09/2019
Noi investiții la Spitalul nr. 2 Râmnicu Vâlcea
02/09/2019

În dimineața zilei de 2 septembrie 2019, Nicoleta Grigoroiu, învățătoare la Școala Gimnazială nr. 4 din Râmnicu Vâlcea, a fost găsită spânzurată de ușa de la intrarea în apartamentul în care locuia, la etajul doi al unui bloc situat pe strada Mihai Eminescu.

Nicoleta Grigoroiu, născută în comuna Bunești, în vârstă de 55 de ani, era o învățătoare apreciată și iubită, care se implica în numeroase activități cultural educative.

Luni dimineața, sora acesteia, care locuieşte în București, îngrijorată pentru că Nicoleta nu mai dă niciun semn, s-a urcat în mașină și a venit la Râmnicu Vâlcea. Ajunsă la ușa apartamentului surorii sale, a folosit cheia pe care o avea și a constatat cu groază că nu o poate deschide, aceasta fiind blocată de trupul inert al învățătoarei.

În urma alertării de urgență, un echipaj al ambulanței a ajuns la locul tragediei, după care oamenii legii au deschis apartamentul și au constatat că trupul Nicoletei Grigoroiu se afla spânzurat de clanța ușii, în poziție îngenunchiată.

Se pare că femeia era moartă de mai multe ore, deoarece se instalase deja rigiditatea postmortem.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.