Cetățean turc reținut la Brezoi pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere

PROCESSO – platformă de automatizare pentru IMM-uri și corporații
03/09/2019
9 idei bune de a face bani pentru începutul anului universitar
05/09/2019

imagine - ARHIVĂ

Vineri, 30 august 2019, polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi au depistat un cetățean turc, în vârstă de 59 de ani, care conducea un autoturism pe Drumul Național 7A, pe raza orașului Brezoi, având dreptul de conducere suspendat pe teritoriul României, din 15 februarie 2019.

Inițial, bărbatul a fost depistat de către polițiștii rutieri conducând un autoturism pe drumurile publice din județ, cu o viteză peste limita legală permisă, fapt ce a determinat suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România.

Acesta, însă, nu a înțeles să respecte sancțiunea complementară aplicată de polițiști și a continuat să conducă autovehicule pe drumurile publice, în acest sens fiind cercetat în alte două dosare penale, înregistrate la Postul de Poliție Racovița.

Având în vedere atitudinea bărbatului de nerespectare a legii, gravitatea infracţiunilor comise și impactul avut în rândul cetăţenilor, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de acesta, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brezoi cu propunerea de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.