În septembrie, HISTORY difuzează documentare despre cel de-al Doilea Război Mondial

Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor
295 locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană
05/09/2019
Primăria Municipiului şi Asociaţia ”Mămici din Vâlcea” au adus bucurie pentru 200 de şcolari din Râmnic
05/09/2019

La împlinirea a 80 de ani de la izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial, HISTORY difuzează, pe parcursul lunii septembrie, 40 de ore de documentare tematice, care prezintă diferite laturi ale războiului, relatări ale ultimilor soldați supraviețuitori, planurile secrete ale germanilor, dar și rolul pe care l-au jucat președinții americani pe parcursul războiului. Producțiile sunt difuzate în 30 de țări, inclusiv în România, Rusia, țările scandinave și țările balcanice.

Astfel, începând cu data de 4 septembrie 2019, în fiecare miercuri, de la ora 22:00, telespectatorii români vor avea ocazia să descopere poveștile nespuse ale celui de-al Doilea Război Mondial. În premieră la HISTORY, vor fi difuzate documentarele „Ziua Z: Am luptat în Normandia”, ”Hitler și drogurile”, ”Nava care a schimbat soarta unui război”, „Generalul Patton văzut îndeaproape”.

Alături de documentarele de mai sus, care fac parte din seria intitulată Poveștile nespuse ale celui de-al Doilea Război Mondial, HISTORY difuzează în premieră, alte două documentare despre război, „Președinți în război” și ”Bazele secrete ale lui Hitler”.

Președinți în război

Documentarul „Președinți în război” va fi difuzat, în premieră, pe 8 și 15 septembrie, de la ora 21:00. Producția prezintă povestea celui de-al Doilea Război Mondial, prin intermediul experiențelor a opt oameni remarcabili, care, asemenea a 16 milioane de americani, și-au servit țara, în cele mai grele clipe ale sale și ulterior, au devenit președinți și comandanți șefi ai armatei: Dwight D. Eisenhower, John F. Kennedy, Lyndon B. Johnson, Richard Nixon, Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan și George H.W. Bush. Documentarul urmărește modul în care aceștia au evoluat ca lideri și deciziile pe care le-au luat după ce au ajuns la Casa Albă.

Bazele secrete ale lui Hitler

„Bazele secrete ale lui Hitler” va fi difuzat, în premieră, pe 17 și 24 septembrie, de la ora 22:00. Producția prezintă construcțiile secrete ale celui de-al Treilea Reich, în relație strânsă cu intențiile lui Hitler. Schițe reprezentând tuneluri, turnuri, centre de comunicare, avanposturi pentru artilerie, creează o imagine aproape science-fiction a scenariilor conturate de Germania nazistă. Toate acestea îl vor determina pe telespectator să se întrebe care ar fi fost soarta celui de-al Doilea Război Mondial dacă aceste planuri ar fi fost puse în practică.

Trailerele documentarelor pot fi vizionate la urmatoarele link-uri:

Al Doilea Război Mondial: Poveștile nespuse

Președinți în război

Bazele secrete ale lui Hitler

Despre HISTORY®

Televiziunea HISTORY®, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.