Perișani: Tânăr suspect de furt, reținut pentru 24 de ore

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea prezintă STEAUA FĂRĂ NUME la Cinema „Geo Saizescu”
06/09/2019
Accident pe Valea Oltului – conducătorul unui autoturism a adormit la volan și a intrat în coliziune cu un camion
06/09/2019

imagine - ARHIVĂ

Joi, 5 septembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Perișani, din cadrul Inspectoratlui de Poliție Județean Vâlcea, cu sprijinul polițiștilor din cadrul posturilor de poliție învecinate, au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de un tânăr, de 18 ani, din comuna Perișani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 17 spre 18  iulie 2019, tânărul ar fi pătruns pe fereastra unei locuințe, din comuna Perișani, de unde ar fi sustras 1.840 de euro. Persoana vătămată a sesizat organele de poliție la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, de unde au sustras o sumă importantă de bani.

De asemenea,  în perioada 25 – 27 iulie 2019, aceeași persoană ar fi pătruns într-o anexă gospodărească, din aceeași localitate, de unde ar fi sustras 7.000 de lei, oganele de poliție fiind de asemenea sesizate la 112.

În urma administrării probatoriului, tânărul de 18 de ani a fost reținut de poliţişti pentru  24 de ore. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.