Râmnicu Vâlcea: Polițiștii au verificat modul în care este asigurată paza la 31 de agenți comerciali

LOCUL DOI MONDIAL OBȚINUT DE ISU VÂLCEA
16/09/2019
Vâlcea: CIECH Soda își crește șansele de a relua producția de sodă pe termen mediu
Raport EY: CIECH Soda România, mii de locuri de muncă și 445 milioane de lei valoare adăugată la PIB
16/09/2019
Polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea continuă acțiunile de verificare în contextul stării de alertă

Duminică, 15 septembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au acționat pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici. 

Duminică, 15 septembrie 2019, între orele 00.00-06.00, polițiștii din cadrul Compartimentului Sisteme de Securitate au desfășurat activități pe linia Legii 333/2003 rep. și H.G. 301/2012, pentru verificarea modului de executare a serviciului de către personalul de pază, fiind verificate 31 de unități asigurate cu pază umană proprie sau prin societăți specializate de pază.

Acțiunea a avut ca scop verificarea modului de asigurare contra efracției a unităților, a respectării prevederilor planului de pază, a modului de executarea a serviciului de către agenții de securitate, cunoașterea sarcinilor de serviciu din consemnul particular și a modului de intervenție în cazul unui incident în obiectivul păzit.

Cu această ocazie au fost depistați 4 agenți de securitate care executau serviciul în mod necorespunzător, fiind luată măsura sancționării contravenționale a acestora, conform LG. 333/2003 republicată.

Toți agenții de securitate verficați au fost reinstruiți cu privirea la modul de executare a serviciului de pază și modul de intervenție și sesizare în cazul unui eveniment în obiectivul păzit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.