Râmnicu Vâlcea: Polițiștii au verificat modul în care este asigurată paza la 31 de agenți comerciali

LOCUL DOI MONDIAL OBȚINUT DE ISU VÂLCEA
16/09/2019
Raport EY: CIECH Soda România, mii de locuri de muncă și 445 milioane de lei valoare adăugată la PIB
16/09/2019

Duminică, 15 septembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au acționat pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici. 

Duminică, 15 septembrie 2019, între orele 00.00-06.00, polițiștii din cadrul Compartimentului Sisteme de Securitate au desfășurat activități pe linia Legii 333/2003 rep. și H.G. 301/2012, pentru verificarea modului de executare a serviciului de către personalul de pază, fiind verificate 31 de unități asigurate cu pază umană proprie sau prin societăți specializate de pază.

Acțiunea a avut ca scop verificarea modului de asigurare contra efracției a unităților, a respectării prevederilor planului de pază, a modului de executarea a serviciului de către agenții de securitate, cunoașterea sarcinilor de serviciu din consemnul particular și a modului de intervenție în cazul unui incident în obiectivul păzit.

Cu această ocazie au fost depistați 4 agenți de securitate care executau serviciul în mod necorespunzător, fiind luată măsura sancționării contravenționale a acestora, conform LG. 333/2003 republicată.

Toți agenții de securitate verficați au fost reinstruiți cu privirea la modul de executare a serviciului de pază și modul de intervenție și sesizare în cazul unui eveniment în obiectivul păzit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.